Menu
×

ДОБРЕДОЈДОВТЕ НА СТРАНАТА НА
RENT A CAR SKOPJE

Место на подигање
Reservation
Место на враќање
Reservation
Other
Reservation

За Нас

Skopje Rent a Car е компанија специјализирана за изнајмување коли и транспорт сервиси, основана во 2016 година.

Нашата мисија е да направиме модернизиран и лесен пристап за наем на возила, така што секој клиент ќе се чувствува безбедно и сигурно во секој чекор. Преку нашата Веб страница  секој клиент со неколку кликања ќе ги добие потребните информации за возилото.

Контактирајте не:

+389 78 369 049   +389 75 963 003   

Copyright @2016 Rent a Car Skopje.