Menu
×

За Нас

Skopje Rent a Car е компанија специјализирана за изнајмување коли и транспорт сервиси, основана во 2016 година.

Нашата мисија е да направиме модернизиран и лесен пристап за наем на возила, така што секој клиент ќе се чувствува безбедно и сигурно во секој чекор. Преку нашата Веб страница  секој клиент со неколку кликања ќе ги добие потребните информации за возилото.

Нашата мисија е да се изградиме најголемата можна база на задоволни клиенти и клиенти кои секогаш ќе имаат насмевка на лицето кога некој ќе го спомене името на нашата компанија.
Освен како што е специјализирана компанија за изнајмување возила, ние нудиме уште една услуга која дополнително го олеснува сместувањето и превозот на секој клиент. Ние нудиме професионален превоз на патници со нашите возила по најдобри цени во земјата.
Едноставно, насмевката е нашата најголема грижа.

tagline

Copyright @2016 Rent a Car Skopje.